مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

382
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

498
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر فیلم و پوشش کیتوزان با بسته بندی تحت خلاء بر کیفیت فیله های ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) نگهداری شده در دمای º C4

صفحات

 صفحه شروع 597 | صفحه پایان 611

چکیده

 در این مطالعه اثر فیلم و پوشش کیتوزان تحت شرایط بسته بندی در خلاء و بسته بندی در اتمسفر بر کیفیت فیله ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) طی نگهداری در یخچال به مدت 12 روز مورد بررسی قرار گرفت. محلول کیتوزان با حل کردن 2% وزنی/ حجمی کیتوزان در اسید استیک 1% حجمی/ حجمی به دست آمد. فیله های ماهی به وسیله فیلم و پوشش کیتوزان تیمار و سپس بسته بندی (معمولی و تحت خلاء) شدند. آنالیزهای شیمیایی, میکروبی و حسی هر 3 روز یک بار به مدت 12روز انجام شد. میزان بازهای ازته فرار, اسیدهای چرب آزاد, تری متیل آمین, pH و باکتری های کل در نمونه پوشش کیتوزان و بسته بندی تحت خلاء کمتر از نمونه شاهد بود. در انتهای دوره نگهداری نمونه فیلم کیتوزان و بسته بندی تحت خلاء کمترین مقدار (22/1 میلی گرم مالون آلدهید بر کیلوگرم گوشت) تیوباربیتوریک اسید را دارا بود. کمترین و بیشترین مقدار باکتری های سرما دوست به ترتیب در نمونه های پوشش کیتوزان و بسته بندی تحت خلاء (log10 cfu/g 25/6) و شاهد (log10 cfu/g 70/8) در روز 12 مشاهده شد. نتایج آنالیز حسی فیله های خام و پخته شده نشان داد که نمونه های دارای پوشش و فیلم کیتوزان همراه و بدون بسته بندی تحت خلاء بهترین امتیاز را دارا بودند. نتایج به دست آمده از آنالیز رنگ نمونه ها نیز بیان کننده همین مطلب است. با توجه به نتایج به دست آمده می توان نتیجه گیری کرد که استفاده از فیلم و پوشش کیتوزان همراه با بسته بندی تحت خلاء باعث حفظ ویژگی های شیمیایی, میکروبی و حسی فیله ماهی شعری معمولی می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کریمی رضاآباد، مژگان، خدانظری، آی ناز، و حسینی، سیدمهدی. (1398). تاثیر فیلم و پوشش کیتوزان با بسته بندی تحت خلاء بر کیفیت فیله های ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) نگهداری شده در دمای º C4. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(5 (پیاپی 59) )، 597-611. SID. https://sid.ir/paper/367560/fa

    Vancouver: کپی

    کریمی رضاآباد مژگان، خدانظری آی ناز، حسینی سیدمهدی. تاثیر فیلم و پوشش کیتوزان با بسته بندی تحت خلاء بر کیفیت فیله های ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) نگهداری شده در دمای º C4. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(5 (پیاپی 59) ):597-611. Available from: https://sid.ir/paper/367560/fa

    IEEE: کپی

    مژگان کریمی رضاآباد، آی ناز خدانظری، و سیدمهدی حسینی، “تاثیر فیلم و پوشش کیتوزان با بسته بندی تحت خلاء بر کیفیت فیله های ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) نگهداری شده در دمای º C4،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 5 (پیاپی 59) ، pp. 597–611، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367560/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button