مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,037
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

567
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگه داری در دمای یخچال

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 101

چکیده

بسته بندی تحت خلاء یکی از روش های مناسب بسته بندی و نگه داری فرآورده های ماهی می باشد. در این تحقیق تغییرات شیمیایی شامل pH, تیوباربیوتوریک اسید, مجموع بازهای نیتروژنی فرار و شاخص های میکروبی نظیر باکتری های کلی فرمی, کلی فرم مدفوعی, اشریشیا کولای و سالمونلا در فیله های ماهی فیتوفاگ بسته بندی شده تحت خلاء در دمای 1±4 درجه سلسیوس به مدت 30 روز انجام شد. تعداد 30 ماهی فیتوفاگ تازه با میانگین وزنی 1200-900 گرم تهیه گردید و به آزمایشگاه منتقل شدند. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS 18 انجام شد. نتایج نشان داد بالاترین میزان بازهای نیتروژنی فرار و pH در روز 30 به ترتیب 63.33±1.82 میلی گرم در 100 گرم عضله ماهی و 6.81±0.04 بود. میزان تیوباربیوتوریک اسید, بازهای نیتروژنی فرار و pH تا آخر دوره نگه داری روند افزایشی مشاهده گردید. شمارش کلی میکروبی نیز طی 30 روز نگه داری فیله های ماهی فیتوفاگ روند افزایشی داشت. تعداد باکتری های کلی فرمی طی دوره نگه داری کمتر از2 Log cfu/g بود. در مورد کلی فرم مدفوعی نیز روند افزایشی تعداد باکتری در انتهای دوه,Log cfu/g 2.38±0.01 بود. با توجه به آزمایشات میکروبی و شاخص های فساد شیمیایی نظیر تیوباربیوتوریک اسید و بازهای نیتروژنی فرار زمان نگه داری فیله بسته بندی شده تحت خلاء در دمای 1±4 درجه سلسیوس, 15 روز تعیین گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    جواهری بابلی، مهران، ولایت زاده، محمد، جاگیر، مهدی، و پاشایی، اکبر. (1394). تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگه داری در دمای یخچال. بهداشت مواد غذایی، 5(1 (پیاپی 17))، 91-101. SID. https://sid.ir/paper/222881/fa

    Vancouver: کپی

    جواهری بابلی مهران، ولایت زاده محمد، جاگیر مهدی، پاشایی اکبر. تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگه داری در دمای یخچال. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(1 (پیاپی 17)):91-101. Available from: https://sid.ir/paper/222881/fa

    IEEE: کپی

    مهران جواهری بابلی، محمد ولایت زاده، مهدی جاگیر، و اکبر پاشایی، “تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگه داری در دمای یخچال،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 1 (پیاپی 17)، pp. 91–101، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222881/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button