APA:
کپیآزادفلاح، سمیه، و کفیلی، تیوا. (1400). بررسی ویژگی های رئولوژیکی, بافتی, حسی و رنگی ژله سیب غنی شده با جلبک اسپیرولینا. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 83-94. SID. https://sid.ir/paper/367832/fa
Vancouver:
کپیآزادفلاح سمیه، کفیلی تیوا. بررسی ویژگی های رئولوژیکی, بافتی, حسی و رنگی ژله سیب غنی شده با جلبک اسپیرولینا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):83-94. Available from: https://sid.ir/paper/367832/fa
IEEE:
کپیسمیه آزادفلاح، و تیوا کفیلی، “بررسی ویژگی های رئولوژیکی, بافتی, حسی و رنگی ژله سیب غنی شده با جلبک اسپیرولینا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 83–94، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367832/fa