مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,598
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید ژله کم کالری آب سیب با استفاده از پکتین طبق آفتابگردان

صفحات

 صفحه شروع 109 | صفحه پایان 118

چکیده

 امروزه افراد جامعه در رژیم غذایی خود علاقه زیادی به غذاهای کم کالری دارند. در این راستا پکتین با درجه استریفیکاسیون پایین, تولید فرآورده های ژله ای از قبیل ژله, مربا و مارمالاد را با استفاده از مقادیر کم شکر امکانپذیر می سازد. در این مطالعه از پکتین به دست آمده از طبق گل آفتابگردان به دلیل اینکه از نوع کم استر بوده و از توانایی تشکیل ژل در گستره وسیعی از pH به ویژه در pH های نزدیک خنثی با حضور یون کلسیم و مقادیر کم شکر برخوردار است استفاده گردید. در فرمولاسیون ژله های مختلف کم کالری آب سیب شامل )پکتین -1 0.5 درصد, شکر 10-30-50 درصد, pH 2.5, 3.5, 4.5 و کلرور کلسیم در مقادیر 10-30-50 میلی گرم به ازای هر گرم پکتین( در قالب آزمایش فاکتوریل با طرح پایه کاملا تصادفی مورد آزمایش قرار گرفت. خواص بافتی ژله های تهیه شده با دستگاه اینستران و خواص ارگانولپتیکی آنها از طریق تست پانل تعیین گردید. تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که درصد پکتین و کلرور کلسیم دارای اثر معنی دار بر روی خواص بافتی و اوگانولپتیکی ژله ها می باشد. در حالی که مقدار شکر دارای تاثیر معنی دار روی خواص اورگانولپتیکی ژله ها بود ولی تاثیر آن روی خواص بافتی معنی دار نبود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    قاطع فر، راحله، احمدی زنوز، عادل، قاسم زاده، حمیدرضا، ایاسه، علی، و محمدی، سیدابوالقاسم. (1386). تولید ژله کم کالری آب سیب با استفاده از پکتین طبق آفتابگردان. دانش کشاورزی، 17(1)، 109-118. SID. https://sid.ir/paper/28686/fa

    Vancouver: کپی

    قاطع فر راحله، احمدی زنوز عادل، قاسم زاده حمیدرضا، ایاسه علی، محمدی سیدابوالقاسم. تولید ژله کم کالری آب سیب با استفاده از پکتین طبق آفتابگردان. دانش کشاورزی[Internet]. 1386؛17(1):109-118. Available from: https://sid.ir/paper/28686/fa

    IEEE: کپی

    راحله قاطع فر، عادل احمدی زنوز، حمیدرضا قاسم زاده، علی ایاسه، و سیدابوالقاسم محمدی، “تولید ژله کم کالری آب سیب با استفاده از پکتین طبق آفتابگردان،” دانش کشاورزی، vol. 17، no. 1، pp. 109–118، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28686/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button