APA:
کپیدهقانی اشکذری، ابوالفضل، غلامی آهنگران، مجید، و فتحی هفشجانی، عزت اله. (1397). کاربرد عصاره سیر در کاهش اثرات جانبی اووسیت ایمریا تنلا بر شاخص های رشد و بافت مخاطی سکوم در جوجه های گوشتی. زیست شناسی جانوری، 11(2 )، 45-53. SID. https://sid.ir/paper/367926/fa
Vancouver:
کپیدهقانی اشکذری ابوالفضل، غلامی آهنگران مجید، فتحی هفشجانی عزت اله. کاربرد عصاره سیر در کاهش اثرات جانبی اووسیت ایمریا تنلا بر شاخص های رشد و بافت مخاطی سکوم در جوجه های گوشتی. زیست شناسی جانوری[Internet]. 1397؛11(2 ):45-53. Available from: https://sid.ir/paper/367926/fa
IEEE:
کپیابوالفضل دهقانی اشکذری، مجید غلامی آهنگران، و عزت اله فتحی هفشجانی، “کاربرد عصاره سیر در کاهش اثرات جانبی اووسیت ایمریا تنلا بر شاخص های رشد و بافت مخاطی سکوم در جوجه های گوشتی،” زیست شناسی جانوری، vol. 11، no. 2 ، pp. 45–53، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367926/fa