APA:
کپیرحیم پور، مریم، فلاح، سیف اله، و رفیعی الحسینی، محمد. (1397). اثر جایگزینی کودهای شیمیایی با کود دامی بر کاهش تجمع نیترات و بهبود ماندگاری و محتوای عناصر غذایی ریحان سبز. فرآیند و کارکرد گیاهی، 7(24 )، 139-154. SID. https://sid.ir/paper/368120/fa
Vancouver:
کپیرحیم پور مریم، فلاح سیف اله، رفیعی الحسینی محمد. اثر جایگزینی کودهای شیمیایی با کود دامی بر کاهش تجمع نیترات و بهبود ماندگاری و محتوای عناصر غذایی ریحان سبز. فرآیند و کارکرد گیاهی[Internet]. 1397؛7(24 ):139-154. Available from: https://sid.ir/paper/368120/fa
IEEE:
کپیمریم رحیم پور، سیف اله فلاح، و محمد رفیعی الحسینی، “اثر جایگزینی کودهای شیمیایی با کود دامی بر کاهش تجمع نیترات و بهبود ماندگاری و محتوای عناصر غذایی ریحان سبز،” فرآیند و کارکرد گیاهی، vol. 7، no. 24 ، pp. 139–154، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368120/fa