APA:
کپیرجب پورنیکو، الهه، منصوری پور، صمر، و حامدی، جواد. (1399). بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگی های کیفی ژله پروبیوتیک و سین بیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس. میکروب شناسی مواد غذایی، 7(2 )، 34-43. SID. https://sid.ir/paper/368503/fa
Vancouver:
کپیرجب پورنیکو الهه، منصوری پور صمر، حامدی جواد. بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگی های کیفی ژله پروبیوتیک و سین بیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1399؛7(2 ):34-43. Available from: https://sid.ir/paper/368503/fa
IEEE:
کپیالهه رجب پورنیکو، صمر منصوری پور، و جواد حامدی، “بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگی های کیفی ژله پروبیوتیک و سین بیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 7، no. 2 ، pp. 34–43، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368503/fa