مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,660
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

889
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

غنی سازی نان های حجیم با باسیلوس های بالقوه پرو بیوتیک (باسیلوس کواگولانس)

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 46

چکیده

پروبیوتیک ها میکروب های زنده ای هستند که حضورشان در مواد غذایی, بابهبود فلور میکروبی دستگاه گوارش آثار مفیدی برای میزبان خود دارد. تحقیقات به تازگی نشان داده که باکتری های تولیدکننده اسیدلاکتیک, به خصوص باسیلوس ها(به خاطر داشتن اندوسپور) در دمای پخت پایدار باقی مانده و فواید پروبیوتیکی خود را در غذاهای پختنی حفظ می کنندهدف این پژوهش, استفاده از باسیلوس کواگولانس به عنوان یک پروبیوتیک مقاوم, برای غنی سازی نان های حجیم است. دراین پژوهش ابتدا با انجام آزمایش های تحمل نمک, مقاومت گرمایی, تحمل صفرا, تحمل اسید و پپسین, مقاومت بهآنتی بیوتیک ها, ممانعت از رشد سویه های بیماریزا, پروبیوتیک بودن این باکتری مشخص شد. سپس تعداد معینی از سلول های باسیلوس کواگولانس در خمیر نان وارد شد, قبل و بعد از پخت نیز با روش شمارش باکتری های زنده, تعداد باکتری ها در 1گرم از خمیر و نان محاسبه شد یافته ها: باسیلوس کواگولانس از 108 عدد درهر گرم, بعد از پخت نان به 106 عدد کاهش یافت. میزان نشاسته هم پس از پخت کاهش یافته و به قندهای ساده تبدیل شدهpHنان حدود 5/4 تا 5 بوده و اسیدیته کل نیز بین 8 و6ارزیابی گردید, سرانجام نمونه غنی سازی شده به وسیله ی کارشناسان غلات ارزیابی حسی و از نظر کیفی, چشایی و لمسی, با نمونه شاهد مقایسه شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گنجوری، مهشید، مهرابیان، صدیقه، و اخوان سپهی، عباس. (1391). غنی سازی نان های حجیم با باسیلوس های بالقوه پرو بیوتیک (باسیلوس کواگولانس). زیست فناوری، 3(1 )، 37-46. SID. https://sid.ir/paper/231171/fa

    Vancouver: کپی

    گنجوری مهشید، مهرابیان صدیقه، اخوان سپهی عباس. غنی سازی نان های حجیم با باسیلوس های بالقوه پرو بیوتیک (باسیلوس کواگولانس). زیست فناوری[Internet]. 1391؛3(1 ):37-46. Available from: https://sid.ir/paper/231171/fa

    IEEE: کپی

    مهشید گنجوری، صدیقه مهرابیان، و عباس اخوان سپهی، “غنی سازی نان های حجیم با باسیلوس های بالقوه پرو بیوتیک (باسیلوس کواگولانس)،” زیست فناوری، vol. 3، no. 1 ، pp. 37–46، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/231171/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button