APA:
کپیبصیری، شادی، و غیبی، فرزاد. (1398). تاثیرآبگیری اسمزی و روش های مختلف خشک کردن کدو حلوایی برکیفیت و رنگ محصول نهایی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(1 )، 141-153. SID. https://sid.ir/paper/368832/fa
Vancouver:
کپیبصیری شادی، غیبی فرزاد. تاثیرآبگیری اسمزی و روش های مختلف خشک کردن کدو حلوایی برکیفیت و رنگ محصول نهایی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(1 ):141-153. Available from: https://sid.ir/paper/368832/fa
IEEE:
کپیشادی بصیری، و فرزاد غیبی، “تاثیرآبگیری اسمزی و روش های مختلف خشک کردن کدو حلوایی برکیفیت و رنگ محصول نهایی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 1 ، pp. 141–153، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368832/fa