APA:
کپیشفیعی مشتانی، ساره، قراچورلو، مریم، و دلخوش، بابک. (1389). ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کدو حلوایی ایرانی. علوم غذایی و تغذیه، 7(4 (پیاپی 28))، 57-66. SID. https://sid.ir/paper/143286/fa
Vancouver:
کپیشفیعی مشتانی ساره، قراچورلو مریم، دلخوش بابک. ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کدو حلوایی ایرانی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛7(4 (پیاپی 28)):57-66. Available from: https://sid.ir/paper/143286/fa
IEEE:
کپیساره شفیعی مشتانی، مریم قراچورلو، و بابک دلخوش، “ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کدو حلوایی ایرانی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 7، no. 4 (پیاپی 28)، pp. 57–66، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143286/fa