APA:
کپیمهدی زاده مقدم، جواد، و رحیمی، سمیه. (1396). بررسی اثر حلال های مختلف بر استخراج کاروتنوئیدهای دارای فعالیت آنتی اکسیدانی از کدو حلوایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(2 (پیاپی 42))، 426-435. SID. https://sid.ir/paper/143571/fa
Vancouver:
کپیمهدی زاده مقدم جواد، رحیمی سمیه. بررسی اثر حلال های مختلف بر استخراج کاروتنوئیدهای دارای فعالیت آنتی اکسیدانی از کدو حلوایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(2 (پیاپی 42)):426-435. Available from: https://sid.ir/paper/143571/fa
IEEE:
کپیجواد مهدی زاده مقدم، و سمیه رحیمی، “بررسی اثر حلال های مختلف بر استخراج کاروتنوئیدهای دارای فعالیت آنتی اکسیدانی از کدو حلوایی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 426–435، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143571/fa