APA:
کپیشیرزادی، حسن، نظری، زینب، و طاهرپور، کامران. (1399). اثر پودر آویشن زوفایی (Thymbra spicata) و سرخارگل (Echinasea purpurea) بر فراسنجه های عملکرد و کیفیت عضله کعب ران جوجه های گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی. تحقیقات تولیدات دامی، 9(1 )، 77-88. SID. https://sid.ir/paper/369054/fa
Vancouver:
کپیشیرزادی حسن، نظری زینب، طاهرپور کامران. اثر پودر آویشن زوفایی (Thymbra spicata) و سرخارگل (Echinasea purpurea) بر فراسنجه های عملکرد و کیفیت عضله کعب ران جوجه های گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1399؛9(1 ):77-88. Available from: https://sid.ir/paper/369054/fa
IEEE:
کپیحسن شیرزادی، زینب نظری، و کامران طاهرپور، “اثر پودر آویشن زوفایی (Thymbra spicata) و سرخارگل (Echinasea purpurea) بر فراسنجه های عملکرد و کیفیت عضله کعب ران جوجه های گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 9، no. 1 ، pp. 77–88، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369054/fa