APA:
کپیجوینده، حسین، رستم آبادی، حدیث، و گودرزی، مصطفی. (1398). بررسی اثر به کارگیری موسیلاژ دانه های اسفرزه, شاهی و ریحان بر رفتار رئولوژیکی دسر لبنی شکلاتی کم چرب. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(1 )، 83-98. SID. https://sid.ir/paper/369287/fa
Vancouver:
کپیجوینده حسین، رستم آبادی حدیث، گودرزی مصطفی. بررسی اثر به کارگیری موسیلاژ دانه های اسفرزه, شاهی و ریحان بر رفتار رئولوژیکی دسر لبنی شکلاتی کم چرب. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(1 ):83-98. Available from: https://sid.ir/paper/369287/fa
IEEE:
کپیحسین جوینده، حدیث رستم آبادی، و مصطفی گودرزی، “بررسی اثر به کارگیری موسیلاژ دانه های اسفرزه, شاهی و ریحان بر رفتار رئولوژیکی دسر لبنی شکلاتی کم چرب،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 1 ، pp. 83–98، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369287/fa