APA:
کپیکریمخانی، محمدمهدی، و باقری ثالث، هادی. (1400). بررسی اثر آنتی اکسیدانی, آنتی باکتریالی و ضد قارچی پوشش های خوراکی حاوی عصاره درمنه شرقی (Artemisia scoparia waldst&Kit) در همبرگر و افزایش ضریب سلامتی فراورده تولید شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 371-379. SID. https://sid.ir/paper/369442/fa
Vancouver:
کپیکریمخانی محمدمهدی، باقری ثالث هادی. بررسی اثر آنتی اکسیدانی, آنتی باکتریالی و ضد قارچی پوشش های خوراکی حاوی عصاره درمنه شرقی (Artemisia scoparia waldst&Kit) در همبرگر و افزایش ضریب سلامتی فراورده تولید شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):371-379. Available from: https://sid.ir/paper/369442/fa
IEEE:
کپیمحمدمهدی کریمخانی، و هادی باقری ثالث، “بررسی اثر آنتی اکسیدانی, آنتی باکتریالی و ضد قارچی پوشش های خوراکی حاوی عصاره درمنه شرقی (Artemisia scoparia waldst&Kit) در همبرگر و افزایش ضریب سلامتی فراورده تولید شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 371–379، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369442/fa