APA:
کپیشیری، نیما، و اخلاقی، مصطفی. (1398). بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو اکسید روی و نانو اکسید مس بر برخی عوامل باکتریایی بیماری زا در ماهی و تعیین درجه سمیت آنها برای قزل آلای رنگین کمان. علوم و فنون شیلات، 9(1 )، 21-29. SID. https://sid.ir/paper/369719/fa
Vancouver:
کپیشیری نیما، اخلاقی مصطفی. بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو اکسید روی و نانو اکسید مس بر برخی عوامل باکتریایی بیماری زا در ماهی و تعیین درجه سمیت آنها برای قزل آلای رنگین کمان. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1398؛9(1 ):21-29. Available from: https://sid.ir/paper/369719/fa
IEEE:
کپینیما شیری، و مصطفی اخلاقی، “بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو اکسید روی و نانو اکسید مس بر برخی عوامل باکتریایی بیماری زا در ماهی و تعیین درجه سمیت آنها برای قزل آلای رنگین کمان،” علوم و فنون شیلات، vol. 9، no. 1 ، pp. 21–29، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369719/fa