APA:
کپیمیرعرب رضی، سعید، معتمدزادگان، علی، شهیدی، سیداحمد، و رشیدی نژاد، علی. (1398). تاثیر آلبومین تخم مرغ بر ویژگی های فیزیکی, رئولوژیکی و ریز ساختاری امولسیون روغن در آب تولیدی توسط اولتراسوند. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(1 )، 71-82. SID. https://sid.ir/paper/370045/fa
Vancouver:
کپیمیرعرب رضی سعید، معتمدزادگان علی، شهیدی سیداحمد، رشیدی نژاد علی. تاثیر آلبومین تخم مرغ بر ویژگی های فیزیکی, رئولوژیکی و ریز ساختاری امولسیون روغن در آب تولیدی توسط اولتراسوند. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(1 ):71-82. Available from: https://sid.ir/paper/370045/fa
IEEE:
کپیسعید میرعرب رضی، علی معتمدزادگان، سیداحمد شهیدی، و علی رشیدی نژاد، “تاثیر آلبومین تخم مرغ بر ویژگی های فیزیکی, رئولوژیکی و ریز ساختاری امولسیون روغن در آب تولیدی توسط اولتراسوند،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 1 ، pp. 71–82، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370045/fa