APA:
کپیمالک، ساناز، امام جمعه، زهرا، عسکری، غلامرضا، و رضوان خواه، امیر. (1397). تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 17(2 (پیاپی 65) )، 61-78. SID. https://sid.ir/paper/267982/fa
Vancouver:
کپیمالک ساناز، امام جمعه زهرا، عسکری غلامرضا، رضوان خواه امیر. تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1397؛17(2 (پیاپی 65) ):61-78. Available from: https://sid.ir/paper/267982/fa
IEEE:
کپیساناز مالک، زهرا امام جمعه، غلامرضا عسکری، و امیر رضوان خواه، “تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 17، no. 2 (پیاپی 65) ، pp. 61–78، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267982/fa