مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

411
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

501
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ویژگی های میکروبی و حسی نان چاودار (روگن)

صفحات

 صفحه شروع 169 | صفحه پایان 179

چکیده

 زمینه مطالعاتی: نان روگن از جمله نانهای حجیم می باشد که زمان ماندگاری نسبتا پایینی دارد. هدف: در این مطالعه تاثیر استفاده از بسته بندی های مختلف اتمسفر اصلاح شده بر تغییرات میکروبی و حسی نان روگن طی مدت زمان 5 روزه نگهداری مورد بررسی قرار گرفت. روش کار: اتمسفر معمولی به عنوان نمونه شاهد در کنار پنج اتمسفر 100% دی اکسید کربن, 100% نیتروژن, 70 % دی اکسید کربن و 30% نیتروژن, 30% دی اکسید کربن و 70% نیتروژن, 50% دی اکسید کربن و 50% نیتروژن در شرایط محیط (دمای 25 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی2± 38 %) مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج: نتایج بررسی ها نشان داد, مقادیر رطوبت در تمامی تیمارها افزایش یافت و این افزایش در تیمار شاهد بیشتر بود و کمترین تغییرات در نمونه های ترکیبی گازها مشاهده شد. همچنین در این نمونه ها تا پایان دوره پنجم نگهداری هیچ بار میکروبی (شمارش کلی میروارگانیسم ها, کپک و مخمر) مشاهده نشد. با توجه به آنالیز حسی بهترین نمونه در هرسه روز نگهداری, 50% دی اکسید کربن و 50% نیتروژن بوده است. نتیجه گیری نهایی: با توجه به نتایج به نظر می رسد استفاده از بسته بندی اتمسفر اصلاح شده شامل50 % دی اکسید کربن و 50% نیتروژن و بعد از آن 30% دی اکسید کربن و 70 % نیتروژن سبب حفظ بهتر کیفیت نان چند غله (روگن) نسبت به سایر تیمارها در طی نگهداری می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدزاده میلانی، جعفر، طالعه مقدم، مرجان، و احمدپور، امیر. (1398). بررسی تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ویژگی های میکروبی و حسی نان چاودار (روگن). پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(1 )، 169-179. SID. https://sid.ir/paper/370080/fa

    Vancouver: کپی

    محمدزاده میلانی جعفر، طالعه مقدم مرجان، احمدپور امیر. بررسی تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ویژگی های میکروبی و حسی نان چاودار (روگن). پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(1 ):169-179. Available from: https://sid.ir/paper/370080/fa

    IEEE: کپی

    جعفر محمدزاده میلانی، مرجان طالعه مقدم، و امیر احمدپور، “بررسی تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ویژگی های میکروبی و حسی نان چاودار (روگن)،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 1 ، pp. 169–179، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370080/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا