APA:
کپیاسکرزیپزاک، ک.، گوستاو، و.، واسکو، ا.، و باناچ، ت.. (1399). تغییرات خواص پنیر نوع سوئیسی تهیه شده با سویه های مختلف Lactobacillus helveticus در طی فرایند رسیدن. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 22(3 )، 693-707. SID. https://sid.ir/paper/370108/fa
Vancouver:
کپیاسکرزیپزاک ک.، گوستاو و.، واسکو ا.، باناچ ت.. تغییرات خواص پنیر نوع سوئیسی تهیه شده با سویه های مختلف Lactobacillus helveticus در طی فرایند رسیدن. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1399؛22(3 ):693-707. Available from: https://sid.ir/paper/370108/fa
IEEE:
کپیک. اسکرزیپزاک، و. گوستاو، ا. واسکو، و ت. باناچ، “تغییرات خواص پنیر نوع سوئیسی تهیه شده با سویه های مختلف Lactobacillus helveticus در طی فرایند رسیدن،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 22، no. 3 ، pp. 693–707، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370108/fa