APA:
کپیسالاری، رزیتا، و مرتضوی، سیدعلی. (1387). تعیین زمان بهینه رسیدن پنیر سفید ایرانی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 5(2)، 17-26. SID. https://sid.ir/paper/72145/fa
Vancouver:
کپیسالاری رزیتا، مرتضوی سیدعلی. تعیین زمان بهینه رسیدن پنیر سفید ایرانی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(2):17-26. Available from: https://sid.ir/paper/72145/fa
IEEE:
کپیرزیتا سالاری، و سیدعلی مرتضوی، “تعیین زمان بهینه رسیدن پنیر سفید ایرانی با استفاده از روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 2، pp. 17–26، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72145/fa