APA:
کپینجفی، علی، ضیابخش دیلمی، مهسا، کریمیان، حمیده، و عابدی نیا، احمدرضا. (1390). بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن. علوم غذایی و تغذیه، 8(2 (پیاپی 30))، 85-91. SID. https://sid.ir/paper/143168/fa
Vancouver:
کپینجفی علی، ضیابخش دیلمی مهسا، کریمیان حمیده، عابدی نیا احمدرضا. بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛8(2 (پیاپی 30)):85-91. Available from: https://sid.ir/paper/143168/fa
IEEE:
کپیعلی نجفی، مهسا ضیابخش دیلمی، حمیده کریمیان، و احمدرضا عابدی نیا، “بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 8، no. 2 (پیاپی 30)، pp. 85–91، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143168/fa