مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,998
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

805
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه (Cinnamomum Verum) و گیاه (gummosa Ferula) بر روی تعدادی از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 93

چکیده

 سابقه و اهداف: مصرف روزا فزون آنتی بیوتیک ها علیه عفونت ناشی از باکتری ها سبب افزایش مقاومت دارویی شده است. همین امر سبب گردیده تا مطالعه های وسیعی بر روی ترکیب های گیاهی با خاصیت ضد میکربی و اثر بخشی بیش تر به عنوان جایگزین آنتی بیوتیکی صورت گیرد. هدف از این تحقیق, ارزیابی اثرات متقابل داروئی و فعالیت ضد باکتریایی اسانس دارچین Cinnamomun) Verum) و اسانس باریجه (Ferula Gummosa) بر ضد تعدادی از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی می باشد.مواد و روش ها: اسانس دارچین از چوب ساقه درختچه آن و اسانس باریجه از شیره ریشه گیاه به دست می آید. برای بررسی عمل کرد ضد باکتریایی اسانس از روش چاهک گذاری و تعیین حداقل غلظت مهاری (MIC) بر روی چندین رده استاندارد باکتریایی استفاده شد.یافته ها: بر اساس تست چاهک گذاری در آگار بیش ترین میزان هاله عدم رشد در مورد دارچین مربوط به استافیلوکوکوس ساپروفیتیکوس با قطر هاله47 mm و در مورد باریجه مربوط به استافیلوکوکوس اپیدرمایدیس باقطر هاله mm 33 مشاهده شد. نتایج MIC نشان داد که اسانس دارچین بیش ترین میزان مهار کنندگی را بر روی استافیلوکوکوس ساپروفیتیکوس دارد.نتیجه گیری: نتایج این بررسی پیشنهاد می کند که اسانس های دارچین و باریجه می توانند به تنهایی یا در ترکیب با سایر عوامل ضد میکربی برای درمان عفونت های باکتریایی موثر باشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلیمانی، ندا، و ابرازه، نسیم. (1395). ارزیابی اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه (Cinnamomum Verum) و گیاه (gummosa Ferula) بر روی تعدادی از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی. تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی، 6(23)، 87-93. SID. https://sid.ir/paper/204728/fa

    Vancouver: کپی

    سلیمانی ندا، ابرازه نسیم. ارزیابی اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه (Cinnamomum Verum) و گیاه (gummosa Ferula) بر روی تعدادی از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی. تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی[Internet]. 1395؛6(23):87-93. Available from: https://sid.ir/paper/204728/fa

    IEEE: کپی

    ندا سلیمانی، و نسیم ابرازه، “ارزیابی اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه (Cinnamomum Verum) و گیاه (gummosa Ferula) بر روی تعدادی از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی،” تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی، vol. 6، no. 23، pp. 87–93، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/204728/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button