مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

314
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

686
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه انبارمانی پسته تر رقم احمد آقایی با کاربرد گاماآمینوبوتریک اسید و واکس کارنوبا

صفحات

 صفحه شروع 153 | صفحه پایان 163

چکیده

 در سال 1397 آزمایشی به منظور بررسی تیمار تلفیقی گاماآمینوبوتیریک اسید و واکس کارنوبا روی انبارمانی پسته تر بر پایه فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار انجام شد. فاکتورهای آزمایش شامل پوشش های خوراکی در 5 سطح شامل؛ شاهد (آب مقطر), گاماآمینوبوتیریک اسید 10 میلی مولار (G10), یک درصد کارنوبا به همراه گاماآمینوبوتیریک اسید 10 میلی مولار (C1G10), دو درصد کارنوبا به همراه گاماآمینوبوتیریک اسید 10 میلی مولار (C2G10) و سه درصد کارنوبا به همراه گاماآمینوبوتیریک اسید 10 میلی مولار (C3G10) و زمان انبارمانی در دو سطح (25 و 50 روز) بود. نتایج نشان داد در طی انبارمانی اکثر ویژگی های کمی و کیفی از جمله سفتی پوست و مغز (از 4 تا 8 درصد در تیمارهای مختلف برای سفتی پوست و از 7 تا 19 درصد در تیمارهای مختلف برای سفتی مغز), درصد رطوبت پوست (از 1 تا 2 درصد), کلروفیل کل مغز (از 11 تا 34 درصد برای تیمارهای مختلف), عطر (از 3 تا 30 درصد) و طعم (7 درصد کاهش در روز 50ام انبارمانی) روند نزولی نشان داد. در طی زمان انبارداری کارتنویید مغز (از 5 تا 22 درصد) ترکیبات فنلی کل مغز (از 35 تا 44 درصد), فلاونویید مغز (از 8 تا 32 درصد), لیپید مغز(از 31 تا 65 درصد), فعالیت آنتی اکسیدانتی (از 2 تا 4 درصد) روند صعودی داشتند. به نظر می رسد تیمار C1G10 در بین تیمارهای کابردی قادر به حفظ اکثر ویژگی های کمی و کیفی پسته تر احمدآقایی تا 50 روز انبارمانی می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی پور، بتول، ناظوری، فاطمه، و میردهقان، سیدحسین. (1400). مطالعه انبارمانی پسته تر رقم احمد آقایی با کاربرد گاماآمینوبوتریک اسید و واکس کارنوبا. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(110 )، 153-163. SID. https://sid.ir/paper/370960/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی پور بتول، ناظوری فاطمه، میردهقان سیدحسین. مطالعه انبارمانی پسته تر رقم احمد آقایی با کاربرد گاماآمینوبوتریک اسید و واکس کارنوبا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(110 ):153-163. Available from: https://sid.ir/paper/370960/fa

    IEEE: کپی

    بتول حسینی پور، فاطمه ناظوری، و سیدحسین میردهقان، “مطالعه انبارمانی پسته تر رقم احمد آقایی با کاربرد گاماآمینوبوتریک اسید و واکس کارنوبا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 110 ، pp. 153–163، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370960/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button