APA:
کپینمازی، پگاه، برزگر، حسن، علیزاده بهبهانی، بهروز، و مهرنیا، محمدامین. (1400). بررسی گروه های عاملی زیست فعال, قدرت آنتی اکسیدانی, فنول و فلاونوئید کل عصاره فلفل دلمه ای قرمز. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(113 )، 301-311. SID. https://sid.ir/paper/371384/fa
Vancouver:
کپینمازی پگاه، برزگر حسن، علیزاده بهبهانی بهروز، مهرنیا محمدامین. بررسی گروه های عاملی زیست فعال, قدرت آنتی اکسیدانی, فنول و فلاونوئید کل عصاره فلفل دلمه ای قرمز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(113 ):301-311. Available from: https://sid.ir/paper/371384/fa
IEEE:
کپیپگاه نمازی، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی، و محمدامین مهرنیا، “بررسی گروه های عاملی زیست فعال, قدرت آنتی اکسیدانی, فنول و فلاونوئید کل عصاره فلفل دلمه ای قرمز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 113 ، pp. 301–311، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/371384/fa