APA:
کپیاکبرنژاد سامانی، زهرا، شمیلی، منصوره، و ثمری، فائزه. (1399). پتانسیل نانوذرات نقره سبز سنتز و شیمیائی در القا تنش اکسیداتیو در پیاز خوراکی (. Allium cepa L). فرآیند و کارکرد گیاهی، 9(35 )، 87-99. SID. https://sid.ir/paper/372542/fa
Vancouver:
کپیاکبرنژاد سامانی زهرا، شمیلی منصوره، ثمری فائزه. پتانسیل نانوذرات نقره سبز سنتز و شیمیائی در القا تنش اکسیداتیو در پیاز خوراکی (. Allium cepa L). فرآیند و کارکرد گیاهی[Internet]. 1399؛9(35 ):87-99. Available from: https://sid.ir/paper/372542/fa
IEEE:
کپیزهرا اکبرنژاد سامانی، منصوره شمیلی، و فائزه ثمری، “پتانسیل نانوذرات نقره سبز سنتز و شیمیائی در القا تنش اکسیداتیو در پیاز خوراکی (. Allium cepa L)،” فرآیند و کارکرد گیاهی، vol. 9، no. 35 ، pp. 87–99، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372542/fa