APA:
کپینعلبندی، حبیبه، و سیدلو هریس، سیدصادق. (1398). اثر تغییر دمای خشک کردن همرفتی بر کاهش مصرف انرژی و حفظ کیفیت ورقه های سیر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(4 )، 185-200. SID. https://sid.ir/paper/372771/fa
Vancouver:
کپینعلبندی حبیبه، سیدلو هریس سیدصادق. اثر تغییر دمای خشک کردن همرفتی بر کاهش مصرف انرژی و حفظ کیفیت ورقه های سیر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(4 ):185-200. Available from: https://sid.ir/paper/372771/fa
IEEE:
کپیحبیبه نعلبندی، و سیدصادق سیدلو هریس، “اثر تغییر دمای خشک کردن همرفتی بر کاهش مصرف انرژی و حفظ کیفیت ورقه های سیر،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 4 ، pp. 185–200، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372771/fa