APA:
کپیملاویسی، محمد، بیگ بابایی، عادل، اکبری، احسان، و شهیدی، مصطفی. (1399). اثر دمای طولانی مدت بر روی فعالیت ضداکسایشی, ترکیبات فنولی و رنگ عسل گونه یونجه ایرانی: تجزیه و تحلیل سینتیکی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(103 )، 95-107. SID. https://sid.ir/paper/373402/fa
Vancouver:
کپیملاویسی محمد، بیگ بابایی عادل، اکبری احسان، شهیدی مصطفی. اثر دمای طولانی مدت بر روی فعالیت ضداکسایشی, ترکیبات فنولی و رنگ عسل گونه یونجه ایرانی: تجزیه و تحلیل سینتیکی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(103 ):95-107. Available from: https://sid.ir/paper/373402/fa
IEEE:
کپیمحمد ملاویسی، عادل بیگ بابایی، احسان اکبری، و مصطفی شهیدی، “اثر دمای طولانی مدت بر روی فعالیت ضداکسایشی, ترکیبات فنولی و رنگ عسل گونه یونجه ایرانی: تجزیه و تحلیل سینتیکی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 103 ، pp. 95–107، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373402/fa