APA:
کپیخدری، سارا، گلی، محمد، و مرتضایی نژاد، فروغ. (1397). اثر عرق گشنیز, شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(3)، 21-29. SID. https://sid.ir/paper/520870/fa
Vancouver:
کپیخدری سارا، گلی محمد، مرتضایی نژاد فروغ. اثر عرق گشنیز, شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(3):21-29. Available from: https://sid.ir/paper/520870/fa
IEEE:
کپیسارا خدری، محمد گلی، و فروغ مرتضایی نژاد، “اثر عرق گشنیز, شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 3، pp. 21–29، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/520870/fa