APA:
کپیبهشتی مآل، کیوان، و شفیعی، نوشین. (1398). دو سویه جدید استوباکتر پاستوریانوس KBMNS-IAUF-3 و استوباکتر سنگالنسیس KBMNS-IAUF-5 مقاوم به دما و اتانول جداسازی شده از میوه های هلو انجیری و انگور مهره و بررسی پتانسیل آن ها به منظور تولید سرکه. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 5(4 )، 39-47. SID. https://sid.ir/paper/373840/fa
Vancouver:
کپیبهشتی مآل کیوان، شفیعی نوشین. دو سویه جدید استوباکتر پاستوریانوس KBMNS-IAUF-3 و استوباکتر سنگالنسیس KBMNS-IAUF-5 مقاوم به دما و اتانول جداسازی شده از میوه های هلو انجیری و انگور مهره و بررسی پتانسیل آن ها به منظور تولید سرکه. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1398؛5(4 ):39-47. Available from: https://sid.ir/paper/373840/fa
IEEE:
کپیکیوان بهشتی مآل، و نوشین شفیعی، “دو سویه جدید استوباکتر پاستوریانوس KBMNS-IAUF-3 و استوباکتر سنگالنسیس KBMNS-IAUF-5 مقاوم به دما و اتانول جداسازی شده از میوه های هلو انجیری و انگور مهره و بررسی پتانسیل آن ها به منظور تولید سرکه،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 5، no. 4 ، pp. 39–47، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373840/fa