مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,008
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

757
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

دو سویه جدید استوباکتر پاستوریانوس KBMNS-IAUF-3 و استوباکتر سنگالنسیس KBMNS-IAUF-5 مقاوم به دما و اتانول جداسازی شده از میوه های هلو انجیری و انگور مهره و بررسی پتانسیل آن ها به منظور تولید سرکه

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 47

چکیده

 به دلیل مصرف بالای انرژی برای خنک سازی فرمانتور, جداسازی سویه های ترموتولرانت استوباکتر به منظور تولید سرکه ضروری است. از طرفی این سویه ها بایستی نسبت به درصد بالای اتانول, که به عنوان منبع کربن استفاده می شود, مقاوم باشند. هدف ازاین بررسی جداسازی و شناسایی گونه های مقاوم به دمای استوباکتر از میوه های مختلف و مقاومت آن ها نسبت به درصد بالای اتانول بود. به منظور جداسازی گونه های استوباکتر, رقت های مختلف عصاره میوه های هلوانجیری و انگور مره به محیط کشت فراتیور منتقل و پس از 24 ساعت انکوباسیوندر دمای C° 30, کلنی های حاوی هاله شفاف خالص سازی شدند. جدایه ها به منظور بررسی خصوصیات ماکروسکوپی, میکروسکوپی, اکسیداسیون مجدد و بیوشیمیایی به محیط کارر منتقل شدند. سپس مقاومت جدایه ها نسبت به مقادیر مختلف اتانول و دما سنجیده شد. در نهایت جدایه هااز نظر مولکولی شناسایی شدند. از هر میوه یک سویه جداسازی شد. بررسی های ماکروسکوپی, میکروسکوپی, بیوشیمیایی, خاصیت اکسیداسیون مجدد و ویژگی های مولکولی نشان داد که این جدایه هاگونه هایاستوباکترهستند. با توجه به این که هر دو سویه قادر به رشد در محیط کارر حاوی7 درصداتانول در دمای C° 38 پس از 24 ساعت بودند, به عنوان گونه های مقاوم به میزان بالای اتانول و دما محسوب شدند. سویه جداسازی شده از هلوانجیری و انگور مره به ترتیببه نام های استوباکتر پاستوریانوسKBMNS-IAUF-3تحت شماره دسترسی MG547345. 1واستوباکتر سنگالنسیسKBMNS-IAUF-5تحت شماره دسترسی MG547383. 1 در بانک جهانی ژن درپایگاه NCBIبه ثبت رسید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهشتی مآل، کیوان، و شفیعی، نوشین. (1398). دو سویه جدید استوباکتر پاستوریانوس KBMNS-IAUF-3 و استوباکتر سنگالنسیس KBMNS-IAUF-5 مقاوم به دما و اتانول جداسازی شده از میوه های هلو انجیری و انگور مهره و بررسی پتانسیل آن ها به منظور تولید سرکه. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 5(4 )، 39-47. SID. https://sid.ir/paper/373840/fa

    Vancouver: کپی

    بهشتی مآل کیوان، شفیعی نوشین. دو سویه جدید استوباکتر پاستوریانوس KBMNS-IAUF-3 و استوباکتر سنگالنسیس KBMNS-IAUF-5 مقاوم به دما و اتانول جداسازی شده از میوه های هلو انجیری و انگور مهره و بررسی پتانسیل آن ها به منظور تولید سرکه. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1398؛5(4 ):39-47. Available from: https://sid.ir/paper/373840/fa

    IEEE: کپی

    کیوان بهشتی مآل، و نوشین شفیعی، “دو سویه جدید استوباکتر پاستوریانوس KBMNS-IAUF-3 و استوباکتر سنگالنسیس KBMNS-IAUF-5 مقاوم به دما و اتانول جداسازی شده از میوه های هلو انجیری و انگور مهره و بررسی پتانسیل آن ها به منظور تولید سرکه،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 5، no. 4 ، pp. 39–47، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373840/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button