APA:
کپیاجنوردی، ساناز، جوانمردداخلی، مجید، و اسدالهی، سیمین. (1391). بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 337-348. SID. https://sid.ir/paper/489076/fa
Vancouver:
کپیاجنوردی ساناز، جوانمردداخلی مجید، اسدالهی سیمین. بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(3):337-348. Available from: https://sid.ir/paper/489076/fa
IEEE:
کپیساناز اجنوردی، مجید جوانمردداخلی، و سیمین اسدالهی، “بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 337–348، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/489076/fa