مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

506
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

607
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص تکنولوژیکی سویه های استرپتوکوکوس ترموفیلوس ایزوله شده از کره مسکه جنوب خراسان

صفحات

 صفحه شروع 74 | صفحه پایان 82

چکیده

 هدف از این مطالعه, بررسی خواص تکنولوژیکی, 9 سویه استرپتوکوکوس ترموفیلوس جدا شده از کره مسکه جنوب خراسان است. کره مسکه, کره ای سنتی حاصل از شیر گوسفند در منطقه ی جنوب خراسان است کهاسترپتوکوکوس ترموفیلوس 15 درصد جمعیت میکروبی آن را تشکیل داده است. پس از بررسی, سویه ها نسبت به خصوصیات ذیل نتیجه مثبت از خود نشان دادند: تولید دی استیل, فعالیت پروتیولیتیک (7 سویه از 9 سویه) به غیر از دو سویه, تولید اگزوپلی ساکارید (8 سویه), همچنین سویه ها فاقد فعالیت لیپولیتیک در محیط تری بوتیرین آگار و فعالیت اوره آز, بودند. طی بررسی اسیدیفیکاسیون, در h24 اول سرعت خوبی در کاهشpH, داشتند, اما در h24 دوم سرعت کاهش pH, کاهش پیدا کرد. بیشترین سرعت اسیدیفیکاسیون مربوط به سویه (339/0 ± 09/3)B251 و (01/0 ± 08/3) B272و کمترین سرعت مربوط به سویه (01/4)Y75بود. فعالیت اتولیز سویه ها نیز, بعد از h48 گرمخانه گذاری, کاهش در دانسیته نوری مشاهده شد. (بیشترین فعالیت اتولیتیک مربوط به سویه (019/0 ± 158/0) Y106و کمترین فعالیت مربوط به سویه (016/0 ± 446/0) Y19بود. در نتیجه گیری نهایی مشخص شد به غیر از سویه های Y75و Y106سایر سویه ها توانایی بالایی در فعالیت پروتیولیتیک دارند. همچنین سویه B251که در 6 ساعت اول بالاترین سرعت اسیدی کردن را داشت را می توان به عنوان یک سویه مناسب جهت تهیه کشت آغازگر یا ثانویه در تولید پنیر و ماست مورد استفاده قرار داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسن زاده، فتانه، یاورمنش، مسعود، و عدالتیان دوم، محمدرضا. (1398). بررسی خواص تکنولوژیکی سویه های استرپتوکوکوس ترموفیلوس ایزوله شده از کره مسکه جنوب خراسان. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 5(3 )، 74-82. SID. https://sid.ir/paper/374397/fa

    Vancouver: کپی

    حسن زاده فتانه، یاورمنش مسعود، عدالتیان دوم محمدرضا. بررسی خواص تکنولوژیکی سویه های استرپتوکوکوس ترموفیلوس ایزوله شده از کره مسکه جنوب خراسان. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1398؛5(3 ):74-82. Available from: https://sid.ir/paper/374397/fa

    IEEE: کپی

    فتانه حسن زاده، مسعود یاورمنش، و محمدرضا عدالتیان دوم، “بررسی خواص تکنولوژیکی سویه های استرپتوکوکوس ترموفیلوس ایزوله شده از کره مسکه جنوب خراسان،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 5، no. 3 ، pp. 74–82، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374397/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button