APA:
کپینیکوفرد، وجیهه، قاضی هرسینی، شهاب، و یعقوبفر، اکبر. (1397). اثرات متقابل اسید های آمینه کریستاله مکمل شده و جیره های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد, بازده انرژی و پروتئین, اجزای لاشه و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 31(121 )، 141-158. SID. https://sid.ir/paper/375951/fa
Vancouver:
کپینیکوفرد وجیهه، قاضی هرسینی شهاب، یعقوبفر اکبر. اثرات متقابل اسید های آمینه کریستاله مکمل شده و جیره های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد, بازده انرژی و پروتئین, اجزای لاشه و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1397؛31(121 ):141-158. Available from: https://sid.ir/paper/375951/fa
IEEE:
کپیوجیهه نیکوفرد، شهاب قاضی هرسینی، و اکبر یعقوبفر، “اثرات متقابل اسید های آمینه کریستاله مکمل شده و جیره های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد, بازده انرژی و پروتئین, اجزای لاشه و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 31، no. 121 ، pp. 141–158، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375951/fa