مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

230
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

446
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات متقابل اسید های آمینه کریستاله مکمل شده و جیره های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، بازده انرژی و پروتئین، اجزای لاشه و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 141 | صفحه پایان 158

چکیده

 برای ارزیابی اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله مکمل شده در جیره های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین, بر عملکرد, بازده انرژی و پروتئین, اجزای لاشه و ریخت شناسی روده باریک, آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی به صورت فاکتوریل 4×2 انجام شد. در این آزمایش از 576 قطعه جوجه گوشتی سویه راس 308 (بصورت مخلوط), با6 تکرار (12 جوجه درهر تکرار) در سه دوره پرورشی آغازین, رشد و پایانی استفاده شد. جیره های غذایی, شامل ذرت-کنجاله سویا (بعنوان منبع پروتئین باکیفیت بالا) و گندم-کنجاله کلزا (بعنوان منبع پروتئین با کیفیت پایین) و 4 سطح اسیدهای آمینه کریستاله (سطح نیازمندی, صفر یا فاقد اسیدهای آمینه کریستاله مکمل شده, 10 و 15 درصد بالاتر از سطح نیازمندی دی ال-متیونین, ال-لیزین, ال-ترئونین و ال-تریپتوفان) پیشنهادی راس 308, صورت گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که استفاده از جیره غذایی تنظیم شده بر اساس کنجاله سویا و سطح نیازمندی نسبت به تمامی تیمارهای آزمایشی باعث افزایش انرژی و پروتئین مصرفی, خوراک مصرفی و وزن بدن در دوره پایانی شد. از طرفی نتایج نشان داد که اضافه نمودن اسیدهای آمینه کریستاله در سطوح 10 و 15 درصد بالاتر از سطح نیازمندی به جیره غذایی حاوی کنجاله کلزا و گندم به عنوان منبع پروتئین با کیفیت پایین سبب افزایش انرژی و پروتئین مصرفی, کاهش بازده انرژی و پروتئین و افزایش مصرف خوراک و وزن بدن در دوره پایانی گردید. اثرات متقابل بین جیره های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین و سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله نیز سبب بروز تفاوت معنی دار بر اجزای لاشه و صفات ریخت شناسی روده نشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نیکوفرد، وجیهه، قاضی هرسینی، شهاب، و یعقوبفر، اکبر. (1397). اثرات متقابل اسید های آمینه کریستاله مکمل شده و جیره های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد, بازده انرژی و پروتئین, اجزای لاشه و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 31(121 )، 141-158. SID. https://sid.ir/paper/375951/fa

    Vancouver: کپی

    نیکوفرد وجیهه، قاضی هرسینی شهاب، یعقوبفر اکبر. اثرات متقابل اسید های آمینه کریستاله مکمل شده و جیره های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد, بازده انرژی و پروتئین, اجزای لاشه و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1397؛31(121 ):141-158. Available from: https://sid.ir/paper/375951/fa

    IEEE: کپی

    وجیهه نیکوفرد، شهاب قاضی هرسینی، و اکبر یعقوبفر، “اثرات متقابل اسید های آمینه کریستاله مکمل شده و جیره های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد, بازده انرژی و پروتئین, اجزای لاشه و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 31، no. 121 ، pp. 141–158، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375951/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button