APA:
کپیبرزگر، زهرا، قاسمیان، علیرضا، رئیسی ساداتی، سیده یلدا، و اسدی، اسداله. (1399). بررسی اثرات نانوکلات پتاسیم بر میزان قند محلول, پرولین, پروتئین کل و فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدان در گندم(Triticum aestivum L. ) تحت تنش کم آبی. فرآیند و کارکرد گیاهی، 9(36 )، 49-62. SID. https://sid.ir/paper/377686/fa
Vancouver:
کپیبرزگر زهرا، قاسمیان علیرضا، رئیسی ساداتی سیده یلدا، اسدی اسداله. بررسی اثرات نانوکلات پتاسیم بر میزان قند محلول, پرولین, پروتئین کل و فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدان در گندم(Triticum aestivum L. ) تحت تنش کم آبی. فرآیند و کارکرد گیاهی[Internet]. 1399؛9(36 ):49-62. Available from: https://sid.ir/paper/377686/fa
IEEE:
کپیزهرا برزگر، علیرضا قاسمیان، سیده یلدا رئیسی ساداتی، و اسداله اسدی، “بررسی اثرات نانوکلات پتاسیم بر میزان قند محلول, پرولین, پروتئین کل و فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدان در گندم(Triticum aestivum L. ) تحت تنش کم آبی،” فرآیند و کارکرد گیاهی، vol. 9، no. 36 ، pp. 49–62، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/377686/fa