APA:
کپیاله دادی، مرضیه، راعی، یعقوب، بحرینی نژاد، بابک، و تقی زاده، اکبر. (1399). نقش نیتروژن, فسفر و کودهای زیستی در بهبود عملکرد و شاخص های کیفی علوفه کنگر فرنگی (Cynara Scolymus L. ). دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، 30(2 )، 21-38. SID. https://sid.ir/paper/379609/fa
Vancouver:
کپیاله دادی مرضیه، راعی یعقوب، بحرینی نژاد بابک، تقی زاده اکبر. نقش نیتروژن, فسفر و کودهای زیستی در بهبود عملکرد و شاخص های کیفی علوفه کنگر فرنگی (Cynara Scolymus L. ). دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(2 ):21-38. Available from: https://sid.ir/paper/379609/fa
IEEE:
کپیمرضیه اله دادی، یعقوب راعی، بابک بحرینی نژاد، و اکبر تقی زاده، “نقش نیتروژن, فسفر و کودهای زیستی در بهبود عملکرد و شاخص های کیفی علوفه کنگر فرنگی (Cynara Scolymus L. )،” دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 2 ، pp. 21–38، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/379609/fa