APA:
کپیهمتی، فرزانه، و آریان فر، اکرم. (1397). بررسی تأثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی-ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی پنیر خامه ای کم چرب. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 10(1 )، 47-60. SID. https://sid.ir/paper/380393/fa
Vancouver:
کپیهمتی فرزانه، آریان فر اکرم. بررسی تأثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی-ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی پنیر خامه ای کم چرب. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1397؛10(1 ):47-60. Available from: https://sid.ir/paper/380393/fa
IEEE:
کپیفرزانه همتی، و اکرم آریان فر، “بررسی تأثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی-ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی پنیر خامه ای کم چرب،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 10، no. 1 ، pp. 47–60، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/380393/fa