APA:
کپیآذرباد، عمران، یعقوبفر، اکبر، کرمانشاهی، حسن، و میمندی پور، امیر. (1398). تأثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در دو شکل معمول و میکروکپسوله شده در جیره های غذایی بر عملکرد, صفات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 32(123 )، 217-232. SID. https://sid.ir/paper/380463/fa
Vancouver:
کپیآذرباد عمران، یعقوبفر اکبر، کرمانشاهی حسن، میمندی پور امیر. تأثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در دو شکل معمول و میکروکپسوله شده در جیره های غذایی بر عملکرد, صفات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1398؛32(123 ):217-232. Available from: https://sid.ir/paper/380463/fa
IEEE:
کپیعمران آذرباد، اکبر یعقوبفر، حسن کرمانشاهی، و امیر میمندی پور، “تأثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در دو شکل معمول و میکروکپسوله شده در جیره های غذایی بر عملکرد, صفات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 32، no. 123 ، pp. 217–232، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/380463/fa