مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

252
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

495
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در دو شکل معمول و میکروکپسوله شده در جیره های غذایی بر عملکرد، صفات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 217 | صفحه پایان 232

چکیده

 برای ارزیابی اثرات افزودن سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی در دو شکل معمول و میکروکپسوله شده به جیره های غذایی, بر عملکرد, اجزای لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی, آزمایشی بر پایه طرح کاملاً تصادفی انجام شد. در این آزمایش از تعداد 400 قطعه جوجه گوشتی سویه راس-308 (مخلوط نر و ماده به صورت مساوی), با 5 تیمار, 4 تکرار, در سه دوره پرورشی آغازین, رشد پایانی استفاده گردید. نتایج تحقیق حاضر نشان داد که استفاده از جیره های غذایی حاوی سطوح مختلف اسانس مرزه در دو شکل معمول و میکروکپسوله شده نسبت به تیمار شاهد (بدون افزودنی) سبب تفاوت معنی داری بر خوراک مصرفی, ضریب تبدیل غذایی, صفات لاشه, درصد ماده خشک, پروتئین و چربی خام و ظرفیت نگهداری آب بافت سینه نشد. با توجه به زمان های متفاوت نگهداری بافت سینه در فریزر, میزان تولید مالون دی آلدئید در این بافت در زمان 24 ساعت بعد از فریز کردن به صورت معنی داری تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار گرفت. نتایج این آزمایش نشان داد که استفاده از جیره های غذایی حاوی سطوح معمول و میکروکپسوله شده اسانس مرزه به لحاظ آماری سبب بروز تفاوت معنی داری بر میزان ازت آزاد بافت سینه در زمان های صفر و 48 ساعت بعد از فریز کردن شد. با توجه به نتایج این مطالعه, افزودن سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی در دو شکل معمول و میکروکپسوله شده به جیره های غذایی جوجه های گوشتی, موجب بهبود عملکرد و صفات لاشه نگردید, ولی مانع از افزایش اکسیداسیون گوشت سینه شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آذرباد، عمران، یعقوبفر، اکبر، کرمانشاهی، حسن، و میمندی پور، امیر. (1398). تأثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در دو شکل معمول و میکروکپسوله شده در جیره های غذایی بر عملکرد, صفات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 32(123 )، 217-232. SID. https://sid.ir/paper/380463/fa

    Vancouver: کپی

    آذرباد عمران، یعقوبفر اکبر، کرمانشاهی حسن، میمندی پور امیر. تأثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در دو شکل معمول و میکروکپسوله شده در جیره های غذایی بر عملکرد, صفات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1398؛32(123 ):217-232. Available from: https://sid.ir/paper/380463/fa

    IEEE: کپی

    عمران آذرباد، اکبر یعقوبفر، حسن کرمانشاهی، و امیر میمندی پور، “تأثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در دو شکل معمول و میکروکپسوله شده در جیره های غذایی بر عملکرد, صفات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 32، no. 123 ، pp. 217–232، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/380463/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button