APA:
کپیرحیمی، درخشنده، منصوری یاراحمدی، حسین، یعقوب فر، اکبر، و فخرائی، جعفر. (1399). اثرات استفاده از اسانس مرزه, پودر سیر و برگ شبدر در جیره بر عملکرد, فراسنجه های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 22(1 )، 117-128. SID. https://sid.ir/paper/399467/fa
Vancouver:
کپیرحیمی درخشنده، منصوری یاراحمدی حسین، یعقوب فر اکبر، فخرائی جعفر. اثرات استفاده از اسانس مرزه, پودر سیر و برگ شبدر در جیره بر عملکرد, فراسنجه های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1399؛22(1 ):117-128. Available from: https://sid.ir/paper/399467/fa
IEEE:
کپیدرخشنده رحیمی، حسین منصوری یاراحمدی، اکبر یعقوب فر، و جعفر فخرائی، “اثرات استفاده از اسانس مرزه, پودر سیر و برگ شبدر در جیره بر عملکرد, فراسنجه های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 22، no. 1 ، pp. 117–128، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399467/fa