Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

323
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

459
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات استفاده از اسانس مرزه، پودر سیر و برگ شبدر در جیره بر عملکرد، فراسنجه های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 117 | صفحه پایان 128

چکیده

 این مطالعه بمنظور بررسی اثرات استفاده از اسانس مرزه, پودر سیر و برگ شبدر در جیره بر عملکرد, فراسنجه های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت با استفاده از تعداد قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه راس قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه راس 308 (مخلوط دو جنس), در قالب طرح کاملاً تصادفی با هفت تیمار, چهار تکرار و 20 قطعه جوجه در هر تکرار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل: جیره شاهد (بدون افزودنی), جیره های حاوی سطوح 400 و 500 میلی گرم در کیلوگرم اسانس مرزه, جیره های حاوی سطوح دو و چهار درصد پودر سیر و جیره های حاوی سطوح پنج و 10درصد پودر برگ شبدر بودند. نتایج تحقیق نشان داد, در کل دوره پرورش, افزایش وزن پرندگانی با جیره های حاوی اسانس مرزه خوزستانی, پودر سیر و پودر برگ شبدر تغذیه شدند کمتر از پرندگان شاهد بود (p<0/05). اثر تیمارهای آزمایشی بر غلظت سرمی هورمون های تیروئیدی (T3 و T4), کلسترول, تری گلیسیرید, HDL و LDL و درصد ماده خشک و پروتئین خام گوشت سینه معنی دار نبود. هم چنین با توجه به زمان های متفاوت نگهداری گوشت سینه در فریزر ( صفر, 24 و 48 ساعت), اثر تیمارهای آزمایشی برر میزان مالون دی آلدهید و ازت آزاد در 24 و 48 ساعت بعد فریز کردن معنی دار نبود. با توجه به نتایج حاصل استفاده از اسانس مرزه, پودر سیر و برگ شبدر در سطوح مورد مطالعه در این پژوهش تاثیری بر عملکرد و پایداری گوشت سینه ندارد. ارزیابی ترکیبات موثره و فعال این مواد خوراکی و حصول اطمینان از ویژگی های آن ها بر پایداری اکسیداتیو گوشت مستلزم مطالعات بیش تری است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحیمی، درخشنده، منصوری یاراحمدی، حسین، یعقوب فر، اکبر، و فخرائی، جعفر. (1399). اثرات استفاده از اسانس مرزه, پودر سیر و برگ شبدر در جیره بر عملکرد, فراسنجه های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 22(1 )، 117-128. SID. https://sid.ir/paper/399467/fa

    Vancouver: کپی

    رحیمی درخشنده، منصوری یاراحمدی حسین، یعقوب فر اکبر، فخرائی جعفر. اثرات استفاده از اسانس مرزه, پودر سیر و برگ شبدر در جیره بر عملکرد, فراسنجه های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1399؛22(1 ):117-128. Available from: https://sid.ir/paper/399467/fa

    IEEE: کپی

    درخشنده رحیمی، حسین منصوری یاراحمدی، اکبر یعقوب فر، و جعفر فخرائی، “اثرات استفاده از اسانس مرزه, پودر سیر و برگ شبدر در جیره بر عملکرد, فراسنجه های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 22، no. 1 ، pp. 117–128، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399467/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا