APA:
کپیموذنی، مهرداد، زرین قلمی، سهیلا، و گنجلو، علی. (1397). تأثیرغنی سازی خمیر بربری با آرد کامل کینوا بر ویژگی های فارینوگرافی و کیفیت نان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(4 )، 103-112. SID. https://sid.ir/paper/380962/fa
Vancouver:
کپیموذنی مهرداد، زرین قلمی سهیلا، گنجلو علی. تأثیرغنی سازی خمیر بربری با آرد کامل کینوا بر ویژگی های فارینوگرافی و کیفیت نان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(4 ):103-112. Available from: https://sid.ir/paper/380962/fa
IEEE:
کپیمهرداد موذنی، سهیلا زرین قلمی، و علی گنجلو، “تأثیرغنی سازی خمیر بربری با آرد کامل کینوا بر ویژگی های فارینوگرافی و کیفیت نان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 4 ، pp. 103–112، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/380962/fa