APA:
کپیکاظمی، حامد، ایوبی، اعظم، و اعرابی، اعظم. (1397). اثر پوششهای خوراکی لیپیدی و دمای نگهداری بر کیفیت خرما. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 10(2 )، 1-18. SID. https://sid.ir/paper/381440/fa
Vancouver:
کپیکاظمی حامد، ایوبی اعظم، اعرابی اعظم. اثر پوششهای خوراکی لیپیدی و دمای نگهداری بر کیفیت خرما. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1397؛10(2 ):1-18. Available from: https://sid.ir/paper/381440/fa
IEEE:
کپیحامد کاظمی، اعظم ایوبی، و اعظم اعرابی، “اثر پوششهای خوراکی لیپیدی و دمای نگهداری بر کیفیت خرما،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 10، no. 2 ، pp. 1–18، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/381440/fa