APA:
کپیایوبی، اعظم، صداقت، ناصر، کاشانی نژاد، مهدی، محبی، محبت، و یوسف تبار، نجمه. (1394). اثر پوشش خوراکی لیپیدی (گلیسریل منواستئارات یا موم کارنوبا) بر زمان ماندگاری کشمش. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(48)، 139-151. SID. https://sid.ir/paper/72416/fa
Vancouver:
کپیایوبی اعظم، صداقت ناصر، کاشانی نژاد مهدی، محبی محبت، یوسف تبار نجمه. اثر پوشش خوراکی لیپیدی (گلیسریل منواستئارات یا موم کارنوبا) بر زمان ماندگاری کشمش. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(48):139-151. Available from: https://sid.ir/paper/72416/fa
IEEE:
کپیاعظم ایوبی، ناصر صداقت، مهدی کاشانی نژاد، محبت محبی، و نجمه یوسف تبار، “اثر پوشش خوراکی لیپیدی (گلیسریل منواستئارات یا موم کارنوبا) بر زمان ماندگاری کشمش،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 48، pp. 139–151، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72416/fa