APA:
کپیرستمی، زینب، طبرسا، مهدی، و رضایی، مسعود. (1397). ویژگی های ضد اکسایشی محصولات جنبی فرآیند استخراج پلی ساکاریدهای جلبک قهوه ای کلپومنیا پرگرینا. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 10(2 )، 151-158. SID. https://sid.ir/paper/381523/fa
Vancouver:
کپیرستمی زینب، طبرسا مهدی، رضایی مسعود. ویژگی های ضد اکسایشی محصولات جنبی فرآیند استخراج پلی ساکاریدهای جلبک قهوه ای کلپومنیا پرگرینا. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1397؛10(2 ):151-158. Available from: https://sid.ir/paper/381523/fa
IEEE:
کپیزینب رستمی، مهدی طبرسا، و مسعود رضایی، “ویژگی های ضد اکسایشی محصولات جنبی فرآیند استخراج پلی ساکاریدهای جلبک قهوه ای کلپومنیا پرگرینا،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 10، no. 2 ، pp. 151–158، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/381523/fa