APA:
کپیهوشیار، لیلا، حصاری، جواد، آزادمرددمیرچی، صدیف، و شنگل، ممنونه. (1398). تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 11(2 )، 21-34. SID. https://sid.ir/paper/381538/fa
Vancouver:
کپیهوشیار لیلا، حصاری جواد، آزادمرددمیرچی صدیف، شنگل ممنونه. تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1398؛11(2 ):21-34. Available from: https://sid.ir/paper/381538/fa
IEEE:
کپیلیلا هوشیار، جواد حصاری، صدیف آزادمرددمیرچی، و ممنونه شنگل، “تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 11، no. 2 ، pp. 21–34، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/381538/fa