Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,319
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

926
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی اثر آب انگور قرمز روی بیماری آلزایمر در رت

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 مقدمه: بیماری آلزایمر از مهمترین بیماری های تحلیل برنده عصبی است که به دنبال تولید رادیکال های آزاد و استرس اکسیداتیو بروز می کند. مطالعات نشان داده است که ترکیبات آنتی اکسیدانی اثر فوق العاده ای در تقویت حافظه و کنترل بیماری آلزایمر دارند. همچنین اشاره شده که آب انگور قرمز حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی می باشد. لذا در این مطالعه اثرات آب انگور قرمز بر سرعت یادگیری و بهبودی حافظه در رت های آلزایمری مورد بررسی قرار گرفته است.روش ها: برای ایجاد مدل آلزایمری از تزریق دو طرفه استرپتوزوسین STZ) یا Streptozotocin) درون بطن های جانبی رت های نر استفاده شد. رت ها آب انگور قرمز 10 درصد را به مدت 21 روز نوشیدند. برای بررسی حافظه و یادگیری رت ها از تست یادگیری اجتنابی غیر فعال استفاده شد. زمان تاخیر ورود به اتاق تاریک پارامتر اصلی برای ارزیابی حافظه اجتنابی و یادگیری بود.یافته ها: شاخص های یادگیری و حافظه در گروه STZ در مقایسه با گروه Sham به طور قابل ملاحظه ای کاهش پیدا کرد و بر عکس مصرف آب انگور قرمز 10 درصد به طور قابل ملاحظه ای باعث افزایش سرعت یادگیری و بهبودی حافظه در رت های آلزایمری شد.نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده در این تحقیق و گزارش های قبلی مبنی بر تاثیر آب انگور قرمز بر یادگیری و حافظه, به نظر می رسد که آنتی اکسیدان های موجود در آب انگور قرمز می تواند اختلالات و عارضه های ایجاد شده در حافظه را بهبود بخشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیاهمرد، زهرا، علایی، حجت اله، رییسی، پرهام، و پیله وریان، علی اصغر. (1390). ارزیابی اثر آب انگور قرمز روی بیماری آلزایمر در رت. مجله دانشکده پزشکی اصفهان، 29(167)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/382010/fa

    Vancouver: کپی

    سیاهمرد زهرا، علایی حجت اله، رییسی پرهام، پیله وریان علی اصغر. ارزیابی اثر آب انگور قرمز روی بیماری آلزایمر در رت. مجله دانشکده پزشکی اصفهان[Internet]. 1390؛29(167):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/382010/fa

    IEEE: کپی

    زهرا سیاهمرد، حجت اله علایی، پرهام رییسی، و علی اصغر پیله وریان، “ارزیابی اثر آب انگور قرمز روی بیماری آلزایمر در رت،” مجله دانشکده پزشکی اصفهان، vol. 29، no. 167، pp. 0–0، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/382010/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا