APA:
کپیاحسانی، محمدرضا، لامع، حسن، و عزت پناه، حمید. (1384). مطالعه میسل های کازئینی شیر خام و پاستوریزه در حالت طبیعی و پس از عمل مایه پنیر در سرما به کمک میکروسکوپ های الکترونی نگاره و گذاره. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 9(3)، 207-215. SID. https://sid.ir/paper/381897/fa
Vancouver:
کپیاحسانی محمدرضا، لامع حسن، عزت پناه حمید. مطالعه میسل های کازئینی شیر خام و پاستوریزه در حالت طبیعی و پس از عمل مایه پنیر در سرما به کمک میکروسکوپ های الکترونی نگاره و گذاره. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1384؛9(3):207-215. Available from: https://sid.ir/paper/381897/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا احسانی، حسن لامع، و حمید عزت پناه، “مطالعه میسل های کازئینی شیر خام و پاستوریزه در حالت طبیعی و پس از عمل مایه پنیر در سرما به کمک میکروسکوپ های الکترونی نگاره و گذاره،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 9، no. 3، pp. 207–215، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/381897/fa