مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

265
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

475
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه ی نتایج الگوهای شبکه ی عصبی مصنوعی با مدل های ریاضی مختلف برای تخمین نرخ نم در فرایند خشک کردن میوه ی به

صفحات

 صفحه شروع 16 | صفحه پایان 29

چکیده

 در این پژوهش, فرایند خشک کردن میوه به و تاثیر مشخصه های مختلفی مانند سرعت هوای خشک کردن, زمان, دما و ضخامت بر نسبت نم, مطالعه و بررسی شد. 7 مدل ریاضی بر داده های به دست آمده از 27 سری آزمایش برازش و بهترین مدل انتخاب شد. همچنین مدل سازی با شبکه عصبی مصنوعی (ANN) انجام گرفت. در این مدل سازی, اثر تمام مشخصه های ورودی در فرایند خشک کردن به طور همزمان بررسی شد. ساختار شبکه انتخابی از نوع پرسپترون چندلایه با الگوریتم پس انتشار خطا در نظر گرفته شد. با پژوهش روی تعداد مختلفی از نرون های لایه میانی و نیز توابع انتقال مختلف, از 9 نرون و تابع انتقال لگاریتم سیگموییدی برای لایه میانی و تابع انتقال پیورلین برای لایه خروجی استفاده شد. مدل سازی با شبکه عصبی مصنوعی, اثر همزمان چهارمشخصه ورودی را با دقت بسیار بالایی پیش بینی کرد. نتایج نشان داد که مدل سازی ANN در مقایسه با بهترین مدل ریاضی دارای دقت بالاتری است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خوشحال، عباس، یزدانی، حمید، و موسوی، منیره سادات. (1399). مقایسه ی نتایج الگوهای شبکه ی عصبی مصنوعی با مدل های ریاضی مختلف برای تخمین نرخ نم در فرایند خشک کردن میوه ی به. مهندسی شیمی ایران، 19(111 )، 16-29. SID. https://sid.ir/paper/383237/fa

    Vancouver: کپی

    خوشحال عباس، یزدانی حمید، موسوی منیره سادات. مقایسه ی نتایج الگوهای شبکه ی عصبی مصنوعی با مدل های ریاضی مختلف برای تخمین نرخ نم در فرایند خشک کردن میوه ی به. مهندسی شیمی ایران[Internet]. 1399؛19(111 ):16-29. Available from: https://sid.ir/paper/383237/fa

    IEEE: کپی

    عباس خوشحال، حمید یزدانی، و منیره سادات موسوی، “مقایسه ی نتایج الگوهای شبکه ی عصبی مصنوعی با مدل های ریاضی مختلف برای تخمین نرخ نم در فرایند خشک کردن میوه ی به،” مهندسی شیمی ایران، vol. 19، no. 111 ، pp. 16–29، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383237/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button