APA:
کپینیک زاد، مریم، خاورپور، مریم، و موقرنژاد، کامیار. (1397). مقایسه مدل ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش های پرتقال طی فرآیند خشک شدن. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(2 )، 161-174. SID. https://sid.ir/paper/258707/fa
Vancouver:
کپینیک زاد مریم، خاورپور مریم، موقرنژاد کامیار. مقایسه مدل ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش های پرتقال طی فرآیند خشک شدن. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1397؛6(2 ):161-174. Available from: https://sid.ir/paper/258707/fa
IEEE:
کپیمریم نیک زاد، مریم خاورپور، و کامیار موقرنژاد، “مقایسه مدل ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش های پرتقال طی فرآیند خشک شدن،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 161–174، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258707/fa