مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

212
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

462
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات اسانس گیاهان رزماری و نعناع فلفلی بر عملکرد، وضعیت آنتی اکسیدانی و فعالیت برخی آنزیم های خون بلدرچین های ژاپنی

صفحات

 صفحه شروع 311 | صفحه پایان 326

چکیده

 این پژوهش با هدف بررسی اثرات سطوح مختلف اسانس رزماری (صفر, 100 و200 میلی گرم در کیلوگرم) و اسانس نعناع فلفلی (صفر, 100 و200 میلی گرم در کیلوگرم) بر عملکرد, وضعیت آنتی اکسیدانی و فعالیت برخی آنزیم های خون بلدرچین های ژاپنی انجام شد. تعداد 360 قطعه بلدرچین ژاپنی یک روزه در قالب یک آزمایش فاکتوریل 3×3 بر پایه طرح کاملاً تصادفی با 9 تیمار, 4 تکرار و 10پرنده در هر تکرار مورد استفاده قرار گرفتند. کاربرد اسانس های رزماری و نعناع فلفلی در جیره بر مصرف خوراک, افزایش وزن بدن و ضریب تبدیل خوراک در کل دوره آزمایش تأثیر معنی داری نداشت (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مولودی، یونس، و دانشیار، محسن. (1398). اثرات اسانس گیاهان رزماری و نعناع فلفلی بر عملکرد, وضعیت آنتی اکسیدانی و فعالیت برخی آنزیم های خون بلدرچین های ژاپنی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 32(122 )، 311-326. SID. https://sid.ir/paper/383357/fa

    Vancouver: کپی

    مولودی یونس، دانشیار محسن. اثرات اسانس گیاهان رزماری و نعناع فلفلی بر عملکرد, وضعیت آنتی اکسیدانی و فعالیت برخی آنزیم های خون بلدرچین های ژاپنی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1398؛32(122 ):311-326. Available from: https://sid.ir/paper/383357/fa

    IEEE: کپی

    یونس مولودی، و محسن دانشیار، “اثرات اسانس گیاهان رزماری و نعناع فلفلی بر عملکرد, وضعیت آنتی اکسیدانی و فعالیت برخی آنزیم های خون بلدرچین های ژاپنی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 32، no. 122 ، pp. 311–326، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383357/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button