مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

613
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

509
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شاخص های غذای حلال با تطبیق بر گوشت حیوانات شبیه سازی شده

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 13

چکیده

 مقدمه: حیوانات شبیه سازی شده در بستر طبیعی رحم, انعقاد و رشد نمی یابند, بلکه در بستر آزمایشگاهی کشت شده و تولید می شوند. تهیه غذا از این روش به دو گونه است؛ تولید گوشت در آزمایشگاه یا تولید حیوان در بستر کشت آزمایشگاهی. از آنجا که این دو روش می تواند نقش بسزایی در تغذیه مردم جهان ایفا کند, و از طرفی تقاضای جهانی برای استفاده از غذای حلال بویژه گوشت تزکیه شده به شیوه اسلامی در حال رشد است, بررسی شاخص های غذای حلال و تطبیق آن براین محصولات, دارای ضرورت و اهمیت بیشتری خواهد بود. روش ها: با استفاده از روش توصیفی, به بررسی شاخص های غذای حلال در فقه شیعی و مقایسه نظرات فقهای معاصر در این زمینه پرداخته شده است. با توجه به اینکه یک پژوهش کاربردی با نگاه به مبانی بنیادین است, از روش تحلیل اطلاعات به صورت مقایسه ای استفاده شده است. نظرات فقها در این زمینه مورد بررسی و مقایسه قرار گرفت و اطلاعات و داده ها بر اساس آن تحلیل شده است. نتایج: نتایج حاصل از تحقیق, حاکی از آن است که حکم اولیه در استفاده از این نوع گوشت ها از نظر فقهی, حلیت است و در صورتی که ضرر معتنابهی برای آن در چهارچوب فقه اسلامی قابل تصور نباشد, حرام نخواهد بود. نتیجه گیری: غذای حلال غذایی است که از نظر تغذیه دارای بیشترین میزان سود دهی باشد, بنابراین حیوانات مسخ شده, وحشی, حشرات و چهار پایانی که ذبح اسلامی نشده اند, شاخص های غذای حلال را دارا نیستند. گوشت های کلونی شده شامل هیچکدام از این موارد نمی شود بنابراین حلال بشمار می آید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پیش آهنگ، محسن، و پیش آهنگ، مسعود. (1399). شاخص های غذای حلال با تطبیق بر گوشت حیوانات شبیه سازی شده. پژوهشنامه حلال، 3(4 )، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/383948/fa

    Vancouver: کپی

    پیش آهنگ محسن، پیش آهنگ مسعود. شاخص های غذای حلال با تطبیق بر گوشت حیوانات شبیه سازی شده. پژوهشنامه حلال[Internet]. 1399؛3(4 ):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/383948/fa

    IEEE: کپی

    محسن پیش آهنگ، و مسعود پیش آهنگ، “شاخص های غذای حلال با تطبیق بر گوشت حیوانات شبیه سازی شده،” پژوهشنامه حلال، vol. 3، no. 4 ، pp. 1–13، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383948/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button