مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

551
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

271
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی شاخص های تغذیه حلال و مقایسه آن با برنامه امنیت غذایی سازمان جهانی FAO

صفحات

 صفحه شروع 36 | صفحه پایان 47

چکیده

 امنیت یکی از فاکتورهای مهم در تغذیه انسان است. سازمان جهانی غذا FAO پروتکل ویژه ای با عنوان امنیت غذایی تدوین کرده که بر اساس آن, در دسترس بودن غذا برای همگان, یکی از فاکتورهای امنیت غذایی به شمار می رود. بیشترین تمرکز سازمان جهانی غذا FAO در این پروتکل, بر امنیت توزیعی است. در این پروتکل نکاتی نیز درباره ایمنی غذایی بیان شده است. از طرفی استاندارد حلال با بهره گیری از آموزه های دین اسلام, امنیت و ایمنی غذایی را برای همه انسان ها به عنوان یک شاخص مهم در نظر می گیرد. از آنجا که انسان از نگاه دین اسلام, موجودی چند بُعدی و دارای جسم, ذهن, روان و روح است, بنابراین امنیت و ایمنی غذایی در همه این ابعاد می تواند شاخص کیفی بالاتری را برای غذای حلال از این منظر, نسبت به برنامه امنیت غذایی سازمان فائو ارائه دهد. نظام تغذیه حلال, به غذا به عنوان محصول نهایی تغذیه نمی نگرد, بلکه زنجیره تولید تا مصرف و جوانب آن را نیز در نظر می گیرد؛ بنابراین مصرف کننده به عنوان یکی از ارکان مهم زنجیره غذایی, باید از عدالت و امنیت لازم غذایی برخوردار باشد و این مهم تنها با رعایت شاخصه عدالت توزیع غذای کافی و کیفی ممکن خواهد شد. در مقاله حاضر به مقایسه شاخص های پیشنهادی امنیت و ایمنی غذایی حلال با برنامه امنیت غذایی سازمان جهانی فائو پرداخته شده است و تفاوت کمی و کیفی فاکتورهای امنیت و ایمنی غذایی در هر دو برنامه به داوری گذاشته شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلامی رودمعجنی، حمیده. (1399). بررسی شاخص های تغذیه حلال و مقایسه آن با برنامه امنیت غذایی سازمان جهانی FAO. پژوهشنامه حلال، 3(1 )، 36-47. SID. https://sid.ir/paper/384661/fa

    Vancouver: کپی

    غلامی رودمعجنی حمیده. بررسی شاخص های تغذیه حلال و مقایسه آن با برنامه امنیت غذایی سازمان جهانی FAO. پژوهشنامه حلال[Internet]. 1399؛3(1 ):36-47. Available from: https://sid.ir/paper/384661/fa

    IEEE: کپی

    حمیده غلامی رودمعجنی، “بررسی شاخص های تغذیه حلال و مقایسه آن با برنامه امنیت غذایی سازمان جهانی FAO،” پژوهشنامه حلال، vol. 3، no. 1 ، pp. 36–47، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/384661/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button