APA:
کپیحاج خدادادی، ایمان، قاسمی، حسینعلی، کاظمی بن چناری، مهدی، و خدایی مطلق، مهدی. (1399). اثر آنزیم گریندازیم-پی در جیره حاوی جو بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای جیره در شتر مرغهای آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) در سنین مختلف. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 33(127 )، 57-70. SID. https://sid.ir/paper/385705/fa
Vancouver:
کپیحاج خدادادی ایمان، قاسمی حسینعلی، کاظمی بن چناری مهدی، خدایی مطلق مهدی. اثر آنزیم گریندازیم-پی در جیره حاوی جو بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای جیره در شتر مرغهای آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) در سنین مختلف. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1399؛33(127 ):57-70. Available from: https://sid.ir/paper/385705/fa
IEEE:
کپیایمان حاج خدادادی، حسینعلی قاسمی، مهدی کاظمی بن چناری، و مهدی خدایی مطلق، “اثر آنزیم گریندازیم-پی در جیره حاوی جو بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای جیره در شتر مرغهای آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) در سنین مختلف،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 33، no. 127 ، pp. 57–70، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/385705/fa